HAJÓZÁS AZ ÉLET VIZÉN

A SELFNESS az önismeretről, életünk folyamatos változásáról, a tudatos test- és személyiségformálásról szól. Segít abban, hogy magabiztosabbak, kiegyensúlyozottabbak és egészségesebbek legyünk



2011. február 2., szerda

Mit jelent egészségesnek lenni?

“Mit jelent egészségesnek lenni? Erre talán azt feleled, hogy ha valaki nem beteg, akkor egészséges, csakhogy az egészség ennél sokkal több. Ha csak rendben vagy, megvagy, “sehogysem” érzed magad, nem vagy egészséges!

Az egészséges ember úgy érzi magát, ahogy a kisgyermekek. Ők minden nap tele vannak kirobbanó energiával. Testük könnyű és rugalmas, erőfeszítés nélkül mozognak. Járásuk könnyed és légies. Elméjük tiszta, boldogok, és mentesek minden aggodalomtól és stressztől. Éjjelente mélyen, békésen alszanak, és frissen ébrednek, mintha csak kicserélték volna őket. Minden új napnak szenvedéllyel és izgalommal vágnak neki. Nézd meg a kisgyermekeket, és láthatod, mit jelent egészségesnek lenni. Valaha te is ilyen voltál, és most is ilyennek kellene lenned!

Az igazság az, hogy képes is vagy rá, hogy így érezd magad, hiszen a határtalan egészség a szeretet ereje révén még most is elérhető számodra. Nincs olyan pillanat, amikor bármitől is megfosztanának téged. Amit akarsz, a tiéd, és ebbe az egészség is beletartozik. De ki kell nyitnod az ajtót, hogy beengedd!”

Részlet Rhonda Byrne: Az erő című könyvből (Az erő és az egészség fejezetéből) A kép a harmonetről.
Az elkövetkezendő napokban egy-egy lehetőséget mutatok be, amit ha beillesztesz az életedbe segít, hogy energikus, boldog lehess.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails